Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Vn Langs De Lijn Villarreal Wint In Extremis Van Sevilla Gesloten

VN Langs de Lijn: Villarreal wint in extremis van Sevilla (gesloten)

Samenvatting

Villarreal won woensdagavond in extremis van Sevilla. In een gesloten wedstrijd wist Arnaut Danjuma in de 92ste minuut de winnende treffer te maken. Door de overwinning stijgt Villarreal naar de zevende plaats in de Primera División, terwijl Sevilla op de twaalfde plaats blijft staan.

Wedstrijdverloop

De wedstrijd was lange tijd gesloten. Sevilla had wat meer balbezit, maar kon nauwelijks gevaarlijk worden. Villarreal kreeg ook een paar kansen, maar wist die niet te benutten.

Beslissing in slotfase

In de slotfase van de wedstrijd werd het nog spannend. Sevilla dacht in de 87ste minuut op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd vanwege buitenspel. Vijf minuten later sloeg Villarreal toe. Arnaut Danjuma kreeg de bal op randje zestien en schoot onhoudbaar binnen.

Opstellingen

**Villarreal:** Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Moreno; Capoue, Parejo, Coquelin; Danjuma, Lo Celso, Pino **Sevilla:** Bono; Montiel, Nianzou, Rekik, Acuña; Jordán, Gudelj, Rakitic; Lamela, En-Nesyri, Suso

Analyse

Villarreal was in de slotfase effectiever dan Sevilla. De ploeg van trainer Quique Setién creëerde meer kansen en wist uiteindelijk ook te scoren. Sevilla was teleurstellend en wist nauwelijks gevaarlijk te worden.


Komentar